Вот такие письма пришли вчера на почту, отправителем значится Гугл:
1) (здесь написана моя почта) додано як альтернативну електронну адресу
Вашу електронну адресу додано як альтернативну в обліковому записі (здесь написана моя почта и добавлено число 88).
Якщо Ви не впізнаєте цей обліковий запис, імовірно, Вашу електронну адресу було додано помилково. Ви можете видалити її. Від’єднати електронну адресу
2) Huawei Email тепер має доступ до Вашого зв’язаного облікового запису Google
(здесь написана моя почта)
Якщо ви не надавали доступу, перевірте історію дій, щоб захистити свій обліковий запис.
3)Ваш пароль змінено
(здесь написана моя почта88)
Пароль Вашого облікового запису Google (здесь написана моя почта88) змінено. Якщо це зробили не Ви, відновіть обліковий запис.
4)Ми отримали запит використовувати електронну адресу (здесь написана моя почта) як резервну для облікового запису Google (здесь написана моя почта88).
Скористайтеся цим кодом, щоб завершити налаштування резервної електронної адреси:
Цей код стане недійсним через 24 години.
5) Змінено резервну електронну адресу для Вашого зв’язаного облікового запису Google
(здесь написана моя почта)
Змінено резервну електронну адресу для Вашого облікового запису. Якщо це зробили не Ви, перевірте, що сталося.
6), 7), 8) - здесь повторяются письма аналогичные письму 4, где написаны разные коды.
Далее я зашел и поменял пароль. Что такое "Мой адрес почты+88" я не знаю, не помню чтоб такой ящик в последние 10 лет регистрировал. Что происходит? Я в РФ если что, не в/на Украине.